Op zoek naar n.v?

dating
kopen
tandarts
yamaha
tweedehands
davidson
n.v
nv
n.v
NV UNIZO.
U bent hier. Home Advies Statuut en ondernemingsvorm NV. Kennisartikels over NV. Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Kiest u best voor een NV, een CV of een BV? Overheidsopdrachten, Deeleconomie, Innovatie, Internationaal, Faillissement, Overlaten-overnemen, Starten. Bedrijfsvestiging en transport.
Home Houben Bouwbedrijf Grondleggers van morgen.
uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.
nv / n.v. / NV / N.V. taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
nv / n.v. / NV / N.V. nv / n.v. / NV / N.V. De afkorting van naamloze vennootschap is nv, zonder punten en met kleine letters. Nv is een initiaalwoord, een afkorting die uit de beginletters van woorden is samengesteld en die letter voor letter wordt uitgesproken.
Naamloze vennootschap Wikipedia.
De naamloze vennootschap afgekort tot nv is een rechtspersoon waarvan het maatschappelijk kapitaal verdeeld is in aandelen die in beginsel vrij overdraagbaar zijn. De naamloze vennootschap is naamloos omdat er bij de nv geen verplichting bestaat tot het houden van een register van aandeelhouders.
De Vlaamse Waterweg nv.
Advies op maat. We helpen je met advies op maat over de mogelijkheden van de binnenvaart voor jouw transport. Ook als je bestemming niet naast een waterweg ligt. De Vlaamse Waterweg nv beheert heel wat watergebonden bedrijventerreinen. Ze worden in concessie gegeven aan bedrijven die de binnenvaart gebruiken voor de aan en afvoer van grondstoffen en/of afgewerkte producten. Dat gebeurt vooral met langdurige overeenkomsten of met precaire vergunningen die jaarlijks kunnen worden verlengd. De waterwegen bieden uiteenlopende gebruiksmogelijkheden. Van recreatie op en langs het water, tot evenementen en de afname van water. Om dit alles in goede banen te leiden verleent De Vlaamse Waterweg nv specifieke vergunningen. 705, miljoen ton. vervoerde goederen per jaar. De Vlaamse Waterweg nv werkt ook mee aan heel wat innovatieve, commerciƫle en infrastructuurprojecten. Ontdek er hier meer over. De Vlaamse Waterweg nv geeft diverse brochures en folders uit. Ook de jaarverslagen vind je hier. De Vlaamse Waterweg nv investeert voortdurend in de uitbouw, het onderhoud en de inspectie van haar infrastructuur, met respect voor het milieu en de omgeving.
Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Starters.
Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Hoewel de wetgever de vennootschapsvorm van de NV had uitgedacht als ondernemingsvorm voor grotere kapitaalkrachtige ondernemingen, kan de NV-vorm ook aangenomen worden door kleine en middelgrote familiale bedrijven. De NV blijft wel op de eerste plaats een kapitaalvennootschap, m.a.w.

Contacteer ons