Resultaten voor n.v

dating
kopen
tandarts
yamaha
tweedehands
davidson
n.v
nv
n.v
NV UNIZO.
U bent hier. Home Advies Statuut en ondernemingsvorm NV. Kennisartikels over NV. Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Kiest u best voor een NV, een CV of een BV? Overheidsopdrachten, Deeleconomie, Innovatie, Internationaal, Faillissement, Overlaten-overnemen, Starten. Bedrijfsvestiging en transport.
Home Houben Bouwbedijf Grondleggers van morgen.
uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.
nv / n.v. / NV / N.V. taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
nv / n.v. / NV / N.V. nv / n.v. / NV / N.V. De afkorting van naamloze vennootschap is nv, zonder punten en met kleine letters. Nv is een initiaalwoord, een afkorting die uit de beginletters van woorden is samengesteld en die letter voor letter wordt uitgesproken.
Naamloze vennootschap Wikipedia.
Voor grotere naamloze vennootschappen structuurvennootschap is een RvC verplicht. Uit de aard der zaak weet de RvB die zich met de dagelijkse gang van zaken van de nv bezighoudt veel meer van de nv en haar onderneming dan de AVA.
De Vlaamse Waterweg nv.
Advies op maat. Bedrijventerreinen en kaaimuren. Natuur in het water. Natuur langs het water. Recreatie op langs het water. Recreatie op het water. Recreatie langs het water. Troeven van de binnenvaart. Advies op maat. Bedrijventerreinen en kaaimuren. Fietssnelweg F1 Antwerpen Brussel.
Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Starters.
Wat zijn de eigenschappen van een naamloze vennootschap NV? Hoewel de wetgever de vennootschapsvorm van de NV had uitgedacht als ondernemingsvorm voor grotere kapitaalkrachtige ondernemingen, kan de NV-vorm ook aangenomen worden door kleine en middelgrote familiale bedrijven. De NV blijft wel op de eerste plaats een kapitaalvennootschap, m.a.w.

Contacteer ons